Back to overview
Best Netherlands

Je begeleidt internationale aanbestedingstrajecten voor onze snellaadsystemen voor electrische bussen. Klantcontact is hierbij cruciaal: met jouw sensitiviteit en interpretatiekracht achterhaal je de exacte wensen van de klant en maak je de offerte of aanbesteding.

 

Dit ga je doen

Van een relatief eenvoudige offerte voor levering van een aantal standaard snelladers, tot het internationale aanbestedingstraject voor het leveren van de complete laadinfrastructuur voor elektrische bussen van Parijs. Je zult in deze rol waarschijnlijk starten met het 1e project, maar we hopen dat we je snel op het niveau van het 2e project kunnen brengen!

 

Je klanten zijn voornamelijk internationale gemeentes/overheden, (regionale) vervoersbedrijven, bussenbouwers, producenten van havenequipment, energiebedrijven, etc. Hiermee sta je continu in contact, meestal per telefoon en/of mail, maar regelmatig ook persoonlijk. Je zult dus ook korte, internationale trips maken (± 10%) .

 

Met creativiteit en initiatief help jij het verkoopproces te ontwikkelen. Je kunt zelf business cases bouwen en mag deze ook zelf ontdekken. Je bent een goede sparringpartner voor de business developers. Stelt telkens de vraag: “hoe kan het beter”  en komt met een voorstel of wil er samen aan gaan werken.

Onze produkten zijn op (elektro)technisch en ict-vlak behoorlijk complex en volgen continu de nieuwste ontwikkelingen. Tot op zeker niveau moet je daarover mee kunnen praten met alle interne en externe stakeholders! 

Dit zijn wij

Heliox is een bedrijf dat enorm groeit! We ontwikkelen en leveren een revolutionair product: snelladers voor elektrische bussen. Maar we zeggen liever: we bouwen schone steden!

Door onze korte communicatielijnen en -processen realiseren we snelle doorlooptijden. Zo blijven we in staat om maatwerk te leveren in een kort tijdsbestek.

Op dit moment werken er zo’n 75 mensen bij Heliox, maar we verwachten eind 2019 gegroeid te zijn naar 95. We kennen praktisch geen hiërarchie: iedereen staat gelijk. Door de continue groei is de dynamiek hoog, maar we houden altijd oog voor elkaar: we vertrouwen elkaar en kunnen altijd op elkaar terugvallen.

Onze charge systemen zijn al in meer dan 20 landen wereldwijd geïnstalleerd. De afgelopen jaren hebben we 4x de prestigieuze FD Gazelle Award gewonnen voor snelst groeiende bedrijven in Nederland en daar zijn we trots op.

Heliox: Charging your career!

 

Dit bieden wij

Een uitdagende positie waarbij je midden in de organisatie staat! Wij groeien enorm, wereldwijd, en hopen dat jij met ons mee wil en kan groeien!

Wij kennen een marktconform salaris en een aantrekkelijk pakket met secundaire voorwaarden.

 

Dit ben jij

Een ambitieuze professional die toe is aan zijn/haar 2e stap en die graag zeer breed, initiërend en ook uitvoerend bezig wil zijn. Je voelt je thuis in een dynamische en internationale omgeving en kunt goed in een sterk gemotiveerd team werken. Je bent in staat om op termijn door te groeien naar Bid Manager of Contract Manager.


Dit staat op je cv of ben je:

  • Afgeronde hbo/universitaire-opleiding, voorkeur richting elektrotechniek, bedrijfskunde, MER of commerciële economie;
  • Enkele jaren ervaring met tenders en aanbestedingen, ervaring met snelladers en e-mobility is een pré;
  • Je kunt zelfstandig werken en hebt plezier in het ondersteunen van de salesmanagers om projecten binnen te halen. Onduidelijkheid is voor jou geen show-stopper, maar juist een aanmoediging om met je collega’s een stapje extra te zetten;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal, zowel in woord als geschrift. Frans en/of Duits is een enorme pré!  
  • Je bent in staat om verschillende disciplines,  zoals techniek, logistiek, project management en juridisch te overzien en naar een succesvolle offerte/bid te brengen.


Solliciteren

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel maken we graag kennis met je! Solliciteren kan via deze link. Dat gaat nog sneller dan onze snelladers: alleen je telefoonnummer is al voldoende, dan bellen wij jou voor de overige informatie!  

Heb je nog vragen? Bel dan met onze iRecruiter Irma van der Made: 06-2739 0051

 

Past deze vacature niet bij je huidige ambities, maar sta je wel open voor een carrièrestap binnen Heliox? Kijk dan vooral op onze carrièrepagina naar onze overige vacatures!

 

Sollicitatieformulier

Vul de onderstaande gegevens in om te sollicteren op deze vacature.

 

Voer je naam in
Please fill in your phone number.
Voer een e-mailadres in
Please fill in a message.
Invalid Input