Back to overview
Best Nederland

Samen met de CFO zorg jij voor het financiële beleid en de structuur van onze (internationaal) explosief groeiende organisatie. Werken in een hectische en innovatieve High-Tech omgeving, focus op duurzaam transport èn een onuitputtelijke ambitie: samen maken we het verschil!

 

Dit ga je doen

In deze rol ben je grotendeels zelfstandig verantwoordelijk voor de gehele, globale planning- en controlcyclus, managementinformatie en -rapportages van Heliox. Je legt verantwoording af aan de CFO en adviseert het MT. Je werkt samen met een financial controller en 2 financieel medewerkers.

 

Je houdt je, onder andere, bezig met:

 

  • Prognoses /budgetten                                                  - Analyses (o.a. kostprijs)
  • Rapportages (week/maand/jaar)                               - ICT-tools (ontw/implementatie)
  • Projectfinancieringen (bank & verzekeraar)               - Tenders/aanbestedingen
  • Projectcontroling                                                            - KPI-dashboard
  • Business Cases                                                              - Subsidies
  • Bankgaranties & verzekeringen           


Dit bieden wij

Een uitdagende positie waarbij je midden in de organisatie staat! Wij groeien enorm, wereldwijd, en hopen dat jij met ons mee wil en kan groeien!

Salaris: €3500 tot €5500, afhankelijk van kennis en ervaring.

Secundair: winstdeling en persoonlijke bonus (beide prestatie afhankelijk), pensioenregeling, flexibele werktijden, 31 vakantiedagen, opleidingsmogelijkheden. 

 

Dit ben jij

Jij voelt je thuis en floreert in een hectische omgeving. Je weet hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden en brengt structuur aan waar nodig. Je neemt geen genoegen met 2nd best, maar zet altijd een stapje extra voor het beste resultaat!

 

Dit staat op je cv:

  • HBO of WO, (Bedrijfs)economie;
  • Minimaal 3-5 jaar relevante ervaring, bij voorkeur in een projectgedreven organisatie;
  • Onze voertaal is Engels, dus daarin weet je je zowel schriftelijk als mondeling prima te redden.


Dit zijn wij

Heliox is een bedrijf dat enorm groeit! We ontwikkelen en leveren een revolutionair product: snelladers voor elektrische bussen. Maar we zeggen liever: we bouwen schone steden!

Door onze korte communicatielijnen en -processen realiseren we snelle doorlooptijden. Zo blijven we in staat om maatwerk te leveren in een kort tijdsbestek.

Op dit moment werken er zo’n 90 mensen bij Heliox, maar we verwachten eind 2020 verdubbeld te zijn! We kennen praktisch geen hiërarchie: iedereen staat gelijk. Door de continue groei is de dynamiek hoog, maar we houden altijd oog voor elkaar: we vertrouwen elkaar en kunnen altijd op elkaar terugvallen.

Onze charge systemen zijn al in meer dan 20 landen wereldwijd geïnstalleerd. De afgelopen jaren hebben we 4x de prestigieuze FD Gazelle Award gewonnen voor snelst groeiende bedrijven in Nederland en daar zijn we trots op.

Heliox: Charging your career!


Solliciteren

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel maken we graag kennis met je! Solliciteren kan via de sollicitatiebutton. Dat gaat nog sneller dan onze snelladers: als je even geen cv bij de hand hebt, is alleen je naam en/of telefoonnummer al voldoende, dan bellen wij jou voor de overige informatie!  

Heb je nog vragen? Bel dan met onze iRecruiter Irma van der Made: 06-2739 0051

 

Past deze vacature niet bij je huidige ambities, maar sta je wel open voor een carrièrestap binnen Heliox? Kijk dan vooral op onze carrièrepagina naar onze overige vacatures!

 

Sollicitatieformulier

Vul de onderstaande gegevens in om te sollicteren op deze vacature.

 

Voer je naam in
Please fill in your phone number.
Voer een e-mailadres in
Please fill in a message.
Invalid Input