Back to overview
Best Netherlands

Jij hebt veel recruitment ervaring. Maar heb je ook wel eens zelfstandig een hele recruitmentstrategie, inclusief Employer Branding, van scratch af uitgedacht en geïmplementeerd? En dat dan bij een explosief groeiend, internationaal, high-tech bedrijf dat de wereld een stukje schoner maakt?

 

Dit ga je doen

Jij wordt verantwoordelijk voor alle recruitmentactiviteiten die voornamelijk voortvloeien uit onze internationale groei. Van het bedenken en uitzetten van een overall recruitmentstrategie, het op de kaart zetten van Heliox als interessante internationale werkgever tot het op tijd en op de juiste plaats aannemen van gekwalificeerd personeel.

 

Verantwoordelijkheden:

  • Bedenken en uitvoeren van strategisch recruitmentplan;
  • Employer Branding campagnes bedenken, uitzetten en bewaken;
  • Recruitment van A-Z: inventariseren, vacatureteksten schrijven, campagnes bedenken/uitzetten (incl campus/beurzen), actief searchen, selecties, sollicitatiegesprekken, onderhandelingen, onboarding, trainen/begeleiden lijnmanagers;
  • Onderhandelen en bewaken samenwerking derden;
  • Onderhoud/beheer ATS en referral programma.

Bij te werven profielen moet je vooral denken aan (vnl hoog opgeleide) engineers in de software/hardware/field service/sales/electrotechniek/projectmanagement.

 

Dit zijn wij

Heliox is een bedrijf dat enorm groeit! We ontwikkelen en leveren een revolutionair product: snelladers voor elektrische bussen. Maar we zeggen liever: we bouwen schone steden!

Door onze korte communicatielijnen en -processen realiseren we snelle doorlooptijden. Zo blijven we in staat om maatwerk te leveren in een kort tijdsbestek.

Op dit moment werken er zo’n 85 mensen bij Heliox, maar we verwachten eind 2020 verdubbeld te zijn! We kennen praktisch geen hiërarchie: iedereen staat gelijk. Door de continue groei is de dynamiek hoog, maar we houden altijd oog voor elkaar: we vertrouwen elkaar en kunnen altijd op elkaar terugvallen.

Onze charge systemen zijn al in meer dan 20 landen wereldwijd geïnstalleerd. De afgelopen jaren hebben we 4x de prestigieuze FD Gazelle Award gewonnen voor snelst groeiende bedrijven in Nederland en daar zijn we trots op.

Heliox: Charging your career!

Dit bieden wij

Een uitdagende positie waarbij je midden in de organisatie staat! Wij groeien enorm, wereldwijd, en hopen dat jij met ons mee wil en kan groeien!

Salaris: €3000 tot €4500, afhankelijk van kennis en ervaring. Secundair: winstdeling, persoonlijke bonus (beide prestatie afhankelijk), pensioenregeling, flexibele werktijden, 31 vakantiedagen. 

 

Dit ben jij

Jij bent die netwerker die begrijpt dat recruitment niet alleen jouw taak is, maar die van onze hele organisatie. Op een positief stimulerende manier weet je iedereen bij jouw uitdaging te betrekken. Je neemt geen genoegen met 2nd best, maar zet altijd een stapje extra voor het beste resultaat!

 

Dit staat op je cv:

  • HBO, richting HR òf techniek;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een zelfstandige recruitment rol;
  • Ervaring met techische/ict vacatures is een grote pré;
  • Onze voertaal is Engels, dus daarin weet je je zowel schriftelijk (vacatureteksten!) als mondeling (sollicitatiegesprekken!), prima te redden.

Solliciteren

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel maken we graag kennis met je! Solliciteren kan via deze link. Dat gaat nog sneller dan onze snelladers: alleen je naam en telefoonnummer is al voldoende, dan bellen wij jou voor de overige informatie!  

Heb je nog vragen? Bel dan met onze iRecruiter Irma van der Made: 06-2739 0051

 

Past deze vacature niet bij je huidige ambities, maar sta je wel open voor een carrièrestap binnen Heliox? Kijk dan vooral op onze carrièrepagina naar onze overige vacatures!

 

 

Sollicitatieformulier

Vul de onderstaande gegevens in om te sollicteren op deze vacature.

 

Voer je naam in
Please fill in your phone number.
Voer een e-mailadres in
Please fill in a message.
Invalid Input