Back to overview
Best Netherlands

Aan jou vertrouwen wij onze kennis toe! Jij weet hoe je de meest verfijnde technische installaties in begrijpelijke taal (Engels!) omschrijft en documenteert. Door jou scherpe blik kunnen wij onze klanten nog beter en sneller service verlenen en blijven we vooroplopen in de ‘elektrische revolutie’!  

 

Dit ga je doen

Jij maakt de technische dossiers voor al onze snellaadsystemen, of past ze aan na wijzigingen. Je werkt basisontwerpen uit en je maakt dagelijks aanpassingen aan eenvoudige E-Plan tekeningen.Je voert het werk met een hoge nauwkeurigheid uit waarbij je zorgt dat de producten voldoen aan alle relevante richtlijnen, normen en wettelijk eisen. De verhouding schrijven – tekenen zal ongeveer 75% - 25% zijn. 

Bijna al onze documentatie is Engelstalig! 


Een greep uit je taken:

  • Het volledig documenteren van het laadsysteem inclusief (installation, user- en maintenance-) manuals;
  • Inrichten, opbouwen en beheren van een artikelbestand voor componenten;
  • Documenteren en doorvoeren van wijzigingen;
  • Vastleggen en documenteren van testplannen; 
  • Elektrische schema’s maken in E-Plan.

Dit zijn wij

Heliox is een bedrijf dat enorm groeit! We ontwikkelen en leveren een revolutionair product: snelladers voor elektrische bussen. Maar we zeggen liever: we bouwen schone steden!

Door onze korte communicatielijnen en -processen realiseren we snelle doorlooptijden. Zo blijven we in staat om maatwerk te leveren in een kort tijdsbestek.

Op dit moment werken er zo’n 60 mensen bij Heliox maar we verwachten eind 2019 gegroeid te zijn naar 80. We zijn een platte organisatie: met korte lijnen waarin ieders bijdrage zeer wordt gewaardeerd. Door de continue groei is de werkdruk hoog, maar we houden altijd oog voor elkaar: we vertrouwen elkaar en kunnen altijd op elkaar terugvallen.

Onze charge systemen zijn al in meer dan 20 landen geïnstalleerd. De afgelopen jaren hebben we 5x de prestigieuze FD Gazelle Award gewonnen voor snelst groeiende bedrijven in Nederland en daar zijn we trots op.


Heliox: Charging your career!

 

Dit bieden wij

Een uitdagende positie waarbij je midden in de organisatie staat! Gezien onze enorme groei zijn er volop doorgroeimogelijkheden voor professionals met ambities. 

Wij kennen een marktconform salaris en een aantrekkelijk pakket met secundaire voorwaarden.

 

Dit neem jij mee

Wij zoeken ambitieuze professionals die graag zeer breed, initiërend en ook uitvoerend bezig willen zijn. Je voelt je thuis in een dynamische en internationale omgeving (veelal Engelstalig!).  Dit staat er op je CV: 

  • Afgeronde opleiding MTS of HTS, richting elektrotechniek; 
  • Kennis van vermogenselektronica en de toepassingen hiervan is een absolute pré;
  • Aantoonbare design en engineering ervaring in een vergelijkbare sector;
  • Kennis van NEN-1010;
  • Perfecte beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

 

Solliciteren

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel maken we graag kennis met je! Solliciteren kan via de button, dat gaat nog sneller dan onze snelladers. Alleen je telefoonnummer is al voldoende, dan bellen wij jou voor de overige informatie! 

Heb je nog vragen? Bel dan met onze iRecruiter Irma van der Made: 06-2739 0051. 


Is dit niet jouw nieuwe uitdaging, maar sta je wel open voor een carrière bij Heliox? Wij zijn continu op zoek naar aanvulling voor al onze teams, dus kijk vooral op onze vacaturepagina

 

Sollicitatieformulier

Vul de onderstaande gegevens in om te sollicteren op deze vacature.

 

Voer je naam in
Voer een e-mailadres in
Please fill in your phone number.
Please fill in a message.
Spam gedetecteerd!