Back to overview
Anne-Pauline Wessels

Anne-Pauline Wessels

Corporate Recruiter

Questions?

Are you interested in this vacancy? Please contact Anne-Pauline to find out more!
Best Nederland

Door jouw inspanningen zijn onze klanten (b2b, wereldwijd) gegarandeerd van de best mogelijke kwaliteit van de door hun aangeschafte (eind)producten (snelladers voor e-bussen/e-vrachtwagens)! Je bent verantwoordelijk voor het kwaliteitsproces bij leveranciers én voor het beheer van kwaliteitsverbeteringen na installatie / levering bij klanten.

De rol is op te splitsen in 3 taakgebieden:


1. Kwaliteitsmanagement

 • Je stimuleert, bewaakt en faciliteert een positieve, constructieve omgeving van voortdurende verbeteringen bij onze productiepartners en leveranciers (componenten en installatie).
 • Je ontwikkelt, implementeert, bewaakt en onderhoudt (management)rapportages om de effectiviteit van het leveranciersmanagementproces aan te tonen en om te kunnen adviseren over potentiele risico’s;

2. Audit/Compliance

 • Samen met de Product Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten, voorbereiden, assisteren, bewaken en rapporteren van het auditprogramma;
 • Je bepaalt gepaste acties om ons compliance systeem te handhaven. Je ondersteunt de jaarlijkse auditplannen en gebruikt interne en externe middelen om het plan te realiseren.

3. Klachtenmanagement

 • Een belangrijk onderdeel van deze rol is het opzetten van een efficiënt klachtenbehandelingsproces, zodat we adequaat en tijdig problemen kunnen oplossen voor onze klanten.
 • Maandelijkse klachtenanalyse mbt zowel klanten als leveranciers, inclusief oorzaakanalyse en actieplannen middels bijv. 8D rapportage

  Je werkt nauw samen met de Product Quality Engineer en de Hardware Continuous Improvement Engineer. Je rapporteert rechtstreeks aan de CTO.

  Voor deze functie zul je zo’n 10% van je tijd in het buitenland zijn.


  Bekijk dit filmpje over onze snelladers die 100 bussen op en om Schiphol bedienen: (kijktijd 1 minuut)


  Dit ben jij:

  Communicatief gezien ben je heel sterk: bij klanten en leveranciers weet je, door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, precies de vinger op de pijnpunten te leggen.

  Je bent detailgericht en weet hieruit een goede analyse te maken.

  Vanuit een helicopterview weet jij de prioriteiten te bepalen richting klant of leverancier.


  Dit staat op je cv:

  • Bachelor of Master, bij voorkeur bedrijfskundig of technisch, aangevuld met trainingen/opleidingen in kwaliteitsmanagement;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een project gedreven, LEAN organisatie;
  • Kennis/ervaring met 8D, 6S, controleplannen, ISO9001. Kennis van TS16949 is een pré;
  • Ervaring met begeleiden van component of productcertificering (CE, UL, etc);
  • Vloeiend in NL en ENG, Duits is een pré.


  Dit bieden wij:

  • Een cruciale rol in de aanhoudende groei van Heliox!
  • Een salaris tussen EUR 3700,- en EUR 4400,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur), plus 8% vakantietoeslag, e.e.a. afhankelijk van je ervaring en competenties;
  • Groei en ontwikkeling via trainingen/cursussen;
  • Een winstdelingsregeling en persoonlijke bonus (beide max 8%, afhankelijk van onze resultaten en jouw impact), pensioenregeling, flexibele werktijden, 31 vakantiedagen, enz.;
  • Energieboost met onze heerlijke, verse koffie (gemalen bonen), een selectie vers fruit én een potje tafelvoetbal in je pauze.

  Enthousiast?

  Druk dan op de sollicitatieknop en stuur ons, naast je cv (in het Nederlands of Engels), een Engelstalige motivatie toe.

  Nog vragen? Bel Irma op 06-2739 0051 of stel je vraag via direct WhatsApp contact.


  Let op: De gezondheid van onze collega’s én sollicitanten is in onze internationale organisatie topprioriteit. In verband met Corona zullen daarom voorlopig alle 1e  en 2e sollicitatiegesprekken online gevoerd worden. Daarna zal pas een persoonlijke kennismaking plaats vinden. Dit kan betekenen dat procedures enige vertraging oplopen, maar dat maakt ons niet minder enthousiast om je sollicitatie te ontvangen!


  Wil je wel een Helioxer worden, maar liever in een andere functie? Bekijk dan onze carrièrepagina en volg ons op LinkedIn!


  N.B .: Werving- & selectiebureaus: wij werven onze mensen graag zelf. Mochten wij hulp nodig hebben, dan weten we jullie te vinden.


  Meer over Heliox

  Heliox is een bedrijf dat snel groeit! Drie jaar geleden waren we met 30 mensen, nu zijn we met meer dan 100 Helioxers en in 2020 verwachten we nog meer te groeien! Onze (snel) laadsystemen voor elektrische bussen en trucks zijn geïnstalleerd in meer dan 20 landen over de hele wereld. De afgelopen jaren hebben we 4x de prestigieuze FD Gazelle Award gewonnen voor het snelst groeiende bedrijf in Nederland. Ook hebben we de VDV-prijs gewonnen voor de beste elektrische laadinfrastructuur en daar zijn we erg trots op!

  Door onze korte communicatielijnen en -processen realiseren we snelle doorlooptijden. Zo blijven we in staat om maatwerk te leveren in een kort tijdsbestek. We kennen nauwelijks hiërarchie: iedereen staat gelijk. Door de continue groei is de dynamiek groot, maar we houden oog voor elkaar. We vertrouwen elkaar en kunnen altijd op elkaar terugvallen.  Anne-Pauline Wessels

  Anne-Pauline Wessels

  Corporate Recruiter

  Questions?

  Are you interested in this vacancy? Please contact Anne-Pauline to find out more!

   

  Sollicitatieformulier

  Vul de onderstaande gegevens in om te sollicteren op deze vacature.

   

  Voer je naam in
  Voer een geldig telefoonnummer in
  Voer een e-mailadres in
  Voeg een geldige cv toe (.doc, .docx, .pdf, .jpg, .jpeg, .png)
  Please fill in your motivation

  Deze website is beveligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.

  Invalid Input