Back to overview
Anne-Pauline Wessels

Anne-Pauline Wessels

Corporate Recruiter

Questions?

Are you interested in this vacancy? Please contact Anne-Pauline to find out more!
Best Nederland

Jij bent de succesfactor voor ons global salesteam door winnende inschrijvingen te doen op (inter)nationale aanbestedingen voor het leveren en instandhouden van turnkey laadoplossingen voor o.a. electrische bussen + vrachtwagens.


Dit ga je doen:

 • Analyseren van de klantvraag vanuit de tenderdocumenten en deze omzetten naar acties en randvoorwaarden;
 • Samen met het team een juiste aanvliegroute bepalen en zorgdragen voor de juiste tone of voice in de aanbestedingsstukken;
 • Schrijven van commerciële teksten, waarmee de technische aspecten worden vertaald naar voordelen van de klant;
 • voorbereiden en verzamelen van alle vereiste aanbestedingsdocumenten en deze tijdig indienen;
 • Ondersteunen in alle vervolgstappen na het indienen van de tender tot aan de gunning.

Onze klanten zijn (internationale) gemeentes/overheden, (regionale) vervoersbedrijven, OEM, producenten van havenequipment, energiebedrijven, etc.


Bekijk een filmpje van onze snelladers die 100 bussen op en om Schiphol bedienen: (kijktijd 1 minuut)

Dit ben jij

Een ambitieuze professional die zich thuis voelt in een dynamische en internationale omgeving. Je floreert in een gedreven en gemotiveerd team en laat je niet afschrikken door omvangrijke dossiers. Onduidelijkheid is voor jou geen show-stopper, maar juist een aanmoediging om met je collega’s een stapje extra te zetten. Door je ervaring met complexe salestrajecten of tenders én je commercieel inzicht ben jij zelfstandig in staat verbanden te leggen die uiteindelijk zorgen voor winnende aanbestedingen!

Dit staat op je cv:

 • Afgeronde hbo/universitaire-opleiding
 • Mininmaal 3 jaar werkervaring binnen een projectmatige salesorganisatie (ervaring met tenders en/of e-mobility is een pré)
 • Uitstekende beheersing van de Engelse taal zowel in woord als geschrift. Een tweede taal is een pré (Nederlands is gewenst maar geen eis)
 • Je bent in staat om verschillende disciplines, zoals techniek, logistiek, project management en juridisch te overzien en naar een succesvolle offerte/bid te brengen.

Dit bieden wij

Een uitdagende positie waarbij je midden in de organisatie staat! Wij groeien enorm, wereldwijd, en hopen dat jij met ons mee wil en kan groeien!

 • Een salaris tussen € 3200,- en €3800,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur), plus 8% vakantietoeslag, e.e.a. afhankelijk van je ervaring en competenties;
 • Groei en ontwikkeling via trainingen/cursussen;
 • Een winstdelingsregeling en persoonlijke bonus (beide afhankelijk van onze resultaten en jouw impact), pensioenregeling, flexibele werktijden, 31 vakantiedagen, enz.;
 • Een laptop en een mobiele telefoon;
 • Energieboost met onze heerlijke, verse koffie (gemalen bonen) en een selectie vers fruit;
 • De gelegenheid elke dag met een groep collega’s een wandeling te maken door het mooie bos dichtbij ons pand.

Enthousiast?

Druk dan op de sollicitatieknop en stuur ons, naast je cv (in het Nederlands of Engels), een Engelstalige motivatie toe.

Nog vragen? Bel Irma op 06-2739 0051 of stel je vraag via direct WhatsApp contact.

Wil je wel een Helioxer worden, maar liever in een andere functie? Bekijk dan onze carrièrepagina en volg ons op LinkedIn!


Let op: De gezondheid van onze collega’s én sollicitanten is in onze internationale organisatie topprioriteit. In verband met Corona zullen daarom voorlopig alle 1e
en 2e sollicitatiegesprekken online gevoerd worden. Daarna zal pas een persoonlijke kennismaking plaats vinden. Dit kan betekenen dat procedures enige vertraging oplopen, maar dat maakt ons niet minder enthousiast om je sollicitatie te ontvangen!


N.B .: Werving- & selectiebureaus: wij werven onze mensen graag zelf. Mochten wij hulp nodig hebben, dan weten we jullie te vinden.


Meer over Heliox:

Heliox is een bedrijf dat snel groeit! Drie jaar geleden waren we met 30 mensen, nu zijn we met meer dan 100 Helioxers en in 2020 verwachten we nog meer te groeien! Onze (snel) laadsystemen zijn geïnstalleerd in meer dan 20 landen over de hele wereld. De afgelopen jaren hebben we 4 keer de prestigieuze FD Gazelle Award gewonnen voor het snelst groeiende bedrijf in Nederland. Ook hebben we in 2019 de VDV-prijs gewonnen voor de beste elektrische laadinfrastructuur en daar zijn we erg trots op.


Door onze korte communicatielijnen en -processen realiseren we snelle doorlooptijden. Zo blijven we in staat om maatwerk te leveren in een kort tijdsbestek. We kennen nauwelijks hiërarchie: iedereen staat gelijk. Door de continue groei is de dynamiek groot, maar we houden altijd oog voor elkaar: we vertrouwen elkaar en kunnen altijd op elkaar terugvallen.

Anne-Pauline Wessels

Anne-Pauline Wessels

Corporate Recruiter

Questions?

Are you interested in this vacancy? Please contact Anne-Pauline to find out more!

 

Sollicitatieformulier

Vul de onderstaande gegevens in om te sollicteren op deze vacature.

 

Voer je naam in
Voer een geldig telefoonnummer in
Voer een e-mailadres in
Voeg een geldige cv toe (.doc, .docx, .pdf, .jpg, .jpeg, .png)
Please fill in your motivation

Deze website is beveligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.

Invalid Input