Back to overview
Anne-Pauline Wessels

Anne-Pauline Wessels

Corporate Recruiter

Questions?

Are you interested in this vacancy? Please contact Anne-Pauline to find out more!
Best (regio Eindhoven) Nederland

Wij zoeken een jurist om ons te steunen in onze missie om zoveel mogelijk steden groener te maken. Wij ontwikkelen en leveren een technisch hoogwaardig product: (snel)laders voor elektrische bussen, vrachtwagens en andere heavy-duty transport oplossingen. Het gesloten klimaatakkoord op mobiliteit is heel reëel en daarom zetten wij in op e-mobility.


De werkzaamheden: zeer gevarieerd.

In deze rol ben je hét juridische aanspreekpunt binnen en buiten Heliox.

Je fungeert als sparringpartner en adviseur van het managementteam op juridisch gebied van risk en quality management. Je adviseert, gevraagd én ongevraagd, de business inzake alle voorkomende juridische vraagstukken, waarbij je complexe vraagstukken omzet naar heldere, praktische adviezen. Je bent nauw betrokken bij de contractonderhandelingen met onze klanten en leveranciers. Je rapporteert aan de CFO.


Een greep uit je taken:

 • Onderhandelen over contracten met partners, opdrachtgevers, leveranciers of onderaannemers.
 • Leiden en beheersen van (juridische) escalaties met klanten en/of leveranciers.
 • Opstellen nieuwe standaard/raam contracten waar de verschillende afdelingen gebruik van kunnen maken.
 • Monitoren en checken op nakomen van gemaakte afspraken zoals vermeld in de overeenkomsten.
 • Adviseren van Sales, Inkoop, Tender teams, Service- & Projectmanagers inzake aanbestedingen en de juridische risico’s van te onderhandelen contracten.
 • Beheren van contracten, juridische rapporten en documenten.
 • Inzetten en aansturen van expertise advocatenkantoren op specifieke onderwerpen.
 • Fungeren als vraagbaak op alle overige voorkomende juridische vraagstukken.

Jouw ervaring en competenties.

Je bent een echte generalist met aangeboren gevoel voor commercie; je weet precies wat een snel groeiende markt betekent voor een technisch bedrijf en welke juridische uitdagingen dit oplevert. Door de grote mate aan diversiteit van interne en externe contacten die je onderhoudt zoeken wij een stevige maar prettige persoonlijkheid. Je houdt van afwisseling, je levert graag kwaliteit en je denkt graag mee met de business. Het is belangrijk dat je zelfstandig kan en wil werken en dat je probleemloos schakelt in de communicatie met interne en externe stakeholders uit verschillende disciplines. Je bent in staat om aan te voelen wanneer afstemming en overleg te zoeken met het management of met externe raadgevers en wanneer zelf knopen door te hakken. Je bent standvastig en overtuigend in je manier van adviseren. Een praktische instelling, zonder de juridische kaders uit het oog te verliezen, is hierbij van essentieel belang.


Verder ben je:

 • Proactief en analytisch sterk.
 • Servicegericht en flexibel.
 • Accuraat, met oog voor detail.
 • Positief kritisch, doortastend en energiek.


Dit staat op je cv:

 • Een afgeronde WO opleiding Nederlands Recht;
 • 7+ jaar relevante werkervaring als (bedrijfs)jurist, waarvan 3-5 jaar ervaring in een internationale commerciële omgeving;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift. (Duits en/of Frans is een pré.)


Dit bieden wij:

Een verantwoordelijke baan met veel afwisseling in een groeiende, jonge organisatie met gedreven collega’s die er samen de schouders onder zetten. Er heerst een prettige en informele sfeer. En verder:

 • Een jaarcontract en bij goed functioneren een vast dienstverband.
 • De mogelijkheid om deze functie parttime te vervullen.
 • Een salaris van € 65.000,- tot €80.000,- bruto per jaar (FT), incl. 8% vakantiegeld (e.e.a. afhankelijk van kennis en ervaring).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals winstdeling en persoonlijke bonus (beide prestatie afhankelijk, pensioenregeling, flexibele werktijden, 31 vakantiedagen (FT), reiskostenvergoeding en opleidingsmogelijkheden.
 • Laptop en mobiele telefoon.


N.B.: De gezondheid van onze collega’s én sollicitanten is in onze internationale organisatie topprioriteit. In verband met Corona zullen daarom voorlopig alle 1e en 2e sollicitatiegesprekken online gevoerd worden. Daarna zal pas een persoonlijke kennismaking plaats vinden. Dit kan betekenen dat procedures enige vertraging oplopen, maar dat maakt ons niet minder enthousiast om je sollicitatie te ontvangen!


Werving en selectiebureaus; wij zoeken onze mensen graag zelf. Mochten we jullie hulp nodig hebben dan weten we jullie te vinden.

-------------------------------------------------------

Solliciteren

Graag zien we jouw cv en motivatie tegemoet, deze kun je insturen via de sollicitatiebutton.

Mochten er nog vragen zijn, dan schroom niet en bel onze Corporate Recruiter Anne-Pauline Wessels 088-5016383.

Een persoonlijkheidstest kan deel uitmaken van het selectieproces.

Ook Helioxer worden, maar toch liever een andere carrièrestap? Kijk dan vooral op onze carrièrepagina en volg ons op LinkedIn!

---------------------------------------------------------

Meer over Heliox:

Heliox is een bedrijf dat enorm groeit! Drie jaar geleden waren we nog met 30 medewerkers, vandaag zijn we al met meer dan 100 Helioxers aan het werk en in 2020 verwachten we nog meer te groeien! Onze (snel)laad systemen zijn wereldwijd al in meer dan 20 landen geïnstalleerd. De afgelopen jaren hebben we 4x de prestigieuze FD Gazelle Award gewonnen voor snelst groeiende bedrijf in Nederland en in februari wonnen we de VDV award voor beste elektrisch laadinfrastructuur en daar zijn we trots op.

Door onze korte communicatielijnen en -processen realiseren we snelle doorlooptijden. Zo blijven we in staat om maatwerk te leveren in een kort tijdsbestek. We kennen nauwelijks hiërarchie: iedereen staat gelijk. Door de continue groei is de dynamiek groot, maar we houden altijd oog voor elkaar: we vertrouwen elkaar en kunnen altijd op elkaar terugvallen.

Anne-Pauline Wessels

Anne-Pauline Wessels

Corporate Recruiter

Questions?

Are you interested in this vacancy? Please contact Anne-Pauline to find out more!

 

Sollicitatieformulier

Vul de onderstaande gegevens in om te sollicteren op deze vacature.

 

Voer je naam in
Voer een geldig telefoonnummer in
Voer een e-mailadres in
Voeg een geldige cv toe (.doc, .docx, .pdf, .jpg, .jpeg, .png)
Please fill in your motivation

Deze website is beveligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.

Invalid Input