Back to overview
Best Netherlands

Door jouw kritische blik presteren onze fabrieken nog beter en blijven we vooroplopen in de ‘elektrische revolutie’! Jij gaat onze productie verder opbouwen en verbeteren zonder dat dit ten koste gaat van onze flexibiliteit.


Dit ga je doen

Als Manufacturing Engineer heb je een 'brugfunctie' tussen onze uitbestede productie bij verschillende fabrieken en onze interne afdelingen HW-Engineering en SW-Engineering. Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van het externe productieproces op het gebied van kwaliteit en efficiëntie. Je bedenkt technische oplossingen en verbeteringen en implementeert deze binnen de ontwikkel- en productieprocessen. Daarnaast zorg je voor een systeem om het proces te kunnen meten op bovengenoemde gebieden. 


Een greep uit jouw taken:

  • Analyseren van productieproces en doen van verbetervoorstellen op het gebied van kwaliteit en efficiëntie;
  • Uitvoeren en implementeren van eigen verbetervoorstellen in nauwe samenwerking met het productieteam en de Engineers;
  • Opbouwen van best practices bij de verschillende fabrieken over de wereld en vervolgens deze standaardiseren over de verschillende locaties;
  • Ontwerpen, construeren en implementeren van tooling ter verbetering van productie;
  • Kennis delen met de afdeling engineering binnen nieuwe ontwikkelprojecten in relatie tot het productieproces, zodat “efficiënt & high quality manufacturing” al in de ontwerpfase zeker kunnen worden gesteld, waardoor de produceerbaarheid van nieuwe ontwerpen in steeds hogere aantallen mogelijk is;
  • Samen met het operationsteam de productiestrategie uitzetten en uitvoeren.

Dit zegt je collega Jeroen over deze functie:

“Dit is een nieuwe functie die je nog grotendeels zelf vorm kunt geven. In deze rol bereid jij Heliox voor op de volgende fase, waardoor onze groei zich internationaal voort kan zetten”.

Dit zijn wij

Heliox is een bedrijf dat enorm groeit! We ontwikkelen en leveren een revolutionair product: snelladers voor elektrische bussen. Maar we zeggen liever: we bouwen schone steden!

Door onze korte communicatielijnen en -processen realiseren we snelle doorlooptijden. Zo blijven we in staat om maatwerk te leveren in een kort tijdsbestek.

Op dit moment werken er zo’n 60 mensen bij Heliox, maar we verwachten eind 2019 gegroeid te zijn naar 80. We kennen praktisch geen hiërarchie: iedereen staat gelijk. Door de continue groei is de werkdruk hoog, maar we houden altijd oog voor elkaar: we vertrouwen elkaar en kunnen altijd op elkaar terugvallen.

Onze charge systemen zijn al in meer dan 20 landen geïnstalleerd. De afgelopen jaren hebben we 3x de prestigieuze FD Gazelle Award gewonnen voor snelst groeiende bedrijven in Nederland en daar zijn we trots op.

Heliox: Charging your career!

 

Dit bieden wij

Een uitdagende positie waarbij je midden in de organisatie staat! Gezien onze enorme groei zijn er volop doorgroeimogelijkheden voor professionals met ambities.

Wij kennen een marktconform salaris en een aantrekkelijk pakket met secundaire voorwaarden.

 

Dit neem jij mee

Jij wordt gedreven door technische uitdagingen en de wil om te leren. Als teamlid ben je een open persoonlijkheid en win je makkelijk het vertrouwen van je collega’s. Je werkt professioneel en gestructureerd en voelt je thuis in een dynamische en internationale omgeving (veelal Engelstalig!).

 

Dit staat er op je CV:

·      Afgeronde opleiding MTS of HTS, richting Technische bedrijfskunde, Elektrotechniek of    

       Werktuigbouwkunde, aangevuld met relevante opleidingen op productietechniek;

·      Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring als werkvoorbereider bij voorkeur in een productie 

       omgeving;

·      Ervaring met verbeterprogramma’s (LEAN, Kaizen, etc);

·      Ervaring met het behandelen en vormgeven van verbeterprocessen met leveranciers.

 

Solliciteren

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel maken we graag kennis met je! Solliciteren kan via deze link. Dat gaat nog sneller dan onze snelladers: alleen je telefoonnummer is al voldoende, dan bellen wij jou voor de overige informatie!  

Heb je nog vragen? Bel dan met onze iRecruiter Irma van der Made: 06-2739 0051

 

Past deze vacature niet bij je huidige ambities, maar sta je wel open voor een carrièrestap binnen Heliox? Kijk dan vooral op onze carrièrepagina naar onze overige vacatures!

 

Sollicitatieformulier

Vul de onderstaande gegevens in om te sollicteren op deze vacature.

 

Voer je naam in
Voer een e-mailadres in
Please fill in your phone number.
Please fill in a message.
Spam gedetecteerd!