Back to overview
Best Netherlands

Jij hebt je sporen al enigszins verdiend op het gebied van Salarisadministraties en HRM, maar je wil nog zoveel meer! Bij voorkeur in een internationaal groeiende organisatie die zijn steentje bijdraagt aan een schonere wereld? Dit is je kans!

 

Dit ga je doen

Jij wordt (op termijn zelfstandig) verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze gehele personeels- en salarisadministratie van zowel de Nederlandse als buitenlandse vestigingen. Je hebt een adviesrol richting leidinggevenden en het personeel inzake salaris- en HRM-vraagstukken.

 

Verantwoordelijkheden:

 • Vastleggen en afhandelen van taken en acties binnen het HRM systeem (Mercash, onderdeel van Microsoft Dynamics Navision), inclusief applicatiebeheer;
 • Gevraagd en ongevraagd verzorgen van communicatie richting medewerkers en leidinggevenden over HRM onderwerpen;
 • Registratie en ondersteunen bij verlofadministratie, ziekteverzuim (opvolging/coördinatie van acties vanuit arbodienst), periodieke aangifte loonheffingen, pensioenen en loonbeslagen;
 • Verzorgen van de maandelijkse salarisverwerking, ondersteund door extern advies;
 • Ondersteunende werkzaamheden in het in-, door- en uitstroomproces (contracten opstellen, onboarding, correspondentie en vastlegging);
 • Organisatorische werkzaamheden m.b.t. opleidingen (contacten met opleiders, VCA, inschrijven, vastlegging);
 • Aanleveren van managementrapportages op gebied van HRM.

Dit zijn wij

Heliox is een bedrijf dat enorm snel groeit! We ontwikkelen en leveren een revolutionair product: snelladers voor elektrisch transport zoals (stads)bussen en vrachtwagens. Maar we zeggen liever: we bouwen een schone wereld!

Door onze korte communicatielijnen en -processen realiseren we snelle doorlooptijden. Zo blijven we in staat om maatwerk te leveren in een kort tijdsbestek.

Op dit moment werken er zo’n 85 mensen bij Heliox, maar we verwachten eind 2019 gegroeid te zijn naar 105. We kennen praktisch geen hiërarchie: iedereen staat gelijk. Door de continue groei is de dynamiek hoog, maar we houden altijd oog voor elkaar: we vertrouwen elkaar en kunnen altijd op elkaar terugvallen.

Onze laadsystemen zijn al in meer dan 20 landen wereldwijd geïnstalleerd. De afgelopen jaren hebben we onder andere 4x de prestigieuze FD Gazelle Award gewonnen voor snelst groeiende bedrijven in Nederland en daar zijn we trots op.

Heliox: Charging your career!

Dit bieden wij

Een uitdagende positie waarbij je midden in de organisatie staat! Wij groeien enorm, wereldwijd, en hopen dat jij met ons mee wil en kan groeien!

Wij kennen een marktconform salaris en een aantrekkelijk pakket met secundaire voorwaarden.

 

Dit ben jij

Jij hebt al enige jaren ervaring opgedaan in de HRM/salaris wereld, maar je wil meer! Om je doel te bereiken ben je, waar nodig, ook bereid om een extra opleiding te volgen. Bijvoorbeeld HBO-personeelsmanagement.

Ondanks de drukte en de hectiek die dit werk op deze afdeling met zich meebrengt, blijf jij zorgvuldig en nauwkeurig werken.


Dit staat op je cv:

 • Opleiding: minimaal MBO, richting HRM;
 • Een afgeronde opleiding PDL is een pré;
 • enkele jaren ervaring met zelfstandig voeren van salarisadministratie;
 • Je beschikt over goede beheersing van wettelijke en fiscale regels;
 • Goede beheersing van Engelse taal (=interne voertaal).

Solliciteren

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel maken we graag kennis met je! Solliciteren kan via de button. 

Heb je nog vragen? Bel dan met onze iRecruiter Irma van der Made: 06-2739 0051

 

Past deze vacature niet bij je huidige ambities, maar sta je wel open voor een carrièrestap binnen Heliox? Kijk dan vooral op onze carrièrepagina naar onze overige vacatures!

 

 

 

Sollicitatieformulier

Vul de onderstaande gegevens in om te sollicteren op deze vacature.

 

Voer je naam in
Please fill in your phone number.
Voer een e-mailadres in
Please fill in a message.
Invalid Input