Back to overview
Best Nederland

Met jouw multidisciplinaire ontwerpen voor megawatt omvormingssystemen maak je de wereld een stukje schoner. Misschien komt het volgende snellaad depot met een totaalvermogen van 13 MW (voor >100 elektrische bussen op Schiphol) wel uit jouw koker? 


Dit ga je doen

In de groep Automotive ontwikkelen en leveren we snellaadsystemen voor voornamelijk elektrische bussen, maar ook voor mining equipment en containertransport platformen. De groep ontwerpt en levert installaties met deze systemen.

In deze functie ben je multidisciplinair: elektrotechnisch, mechanisch en thermisch: je denkt mee en communiceert met alle disciplines, inclusief de klant (tenzij je dat laatste liever aan je collega over laat).

Je bent verantwoordelijk voor het uitdenken van toepassingen voor onze laders en aanvullende klantwensen op het gebied van integratie in een groter geheel. Tevens zal je een rol krijgen in het (preventieve) verbeteren en controleren van onze producten.

 

Een greep uit jouw taken:

  • Bedenken en ontwikkelen van (nieuwe) producten binnen een hecht team, waarbij er technisch op meerdere vlakken een beroep op je wordt gedaan;
  • Het verzorgen van documentatie voor overdracht naar productie en installatie partners;
  • Het maken van meetopstellingen, testen en uiteindelijk vrijgave met instanties.

Dit zegt je collega Thomas over deze functie:

“Het leuke in deze functie is dat je echt een gat in de markt kunt vullen: je krijgt veel vrijheid in je ontwerpen en productontwikkeling, waarbij je echt inspeelt op de vraag vanuit de markt in plaats van vanuit 1 specifieke klant of project. We zijn klein en flexibel, dus jouw ideeën worden gehoord en waar mogelijk ook snel geïmplementeerd!”

Dit zijn wij

Heliox is een bedrijf dat enorm groeit! We ontwikkelen en leveren een revolutionair product: snelladers voor elektrische voertuigen. Maar we zeggen liever: we bouwen schone steden! Door onze korte communicatielijnen en -processen realiseren we snelle doorlooptijden. Zo blijven we in staat om maatwerk te leveren in een kort tijdsbestek. Onze laadsystemen zijn al in meer dan 20 landen geïnstalleerd. De afgelopen jaren hebben we 3x de prestigieuze FD Gazelle Award gewonnen voor snelst groeiende bedrijven in Nederland en daar zijn we trots op.

 

Heliox: Charging your career!


Dit bieden wij

Een uitdagende positie waarbij je midden in de organisatie staat! Gezien onze enorme groei zijn er volop doorgroeimogelijkheden voor professionals met ambities. Wij kennen een marktconform salaris en een aantrekkelijk pakket met secundaire voorwaarden.

 

Dit neem jij mee

In verband met onze enorme groei zoeken wij minimaal 3 Power Electronics Engineers, op verschillende niveaus, waarbij de achtergronden kunnen variëren. Globaal gaan wij hier van uit:

 

Wij zoeken ambitieuze professionals die graag zeer breed, initiërend en ook uitvoerend bezig willen zijn. Je voelt je thuis in een dynamische en internationale omgeving en bent altijd bereid een stapje extra te zetten. Je bent in staat om op termijn door te groeien naar Senior Designer.

 

Dit staat er op je CV:

  • Opleiding HBO of WO, richting Elektrotechniek (evt. Mechatronica);
  • Kennis van vermogenselektronica en de toepassingen hiervan;
  • Relevante en recente werkervaring in de apparatenbouw is een pré;
  • Kennis van geldende richtlijnen op het gebied van EMC en certificering;
  • Veel affiniteit met het gebruik van meet- en testapparatuur;

 N.B.: Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij bellen zelf als we derde partijen willen inschakelen.

Solliciteren

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel maken we graag kennis met je! Solliciteren kan via de button. Dat gaat nog sneller dan onze snelladers: alleen je telefoonnummer achter laten is al voldoende, dan bellen wij jou voor de overige informatie!

Heb je nog vragen? Bel dan met onze recruiter Anne-Pauline Wessels: 088-5016383


Past deze vacature niet bij je huidige ambities, maar sta je wel open voor een carrièrestap binnen Heliox? Kijk dan vooral op onze carrièrepagina naar onze overige vacatures!

 

Sollicitatieformulier

Vul de onderstaande gegevens in om te sollicteren op deze vacature.

 

Voer je naam in
Voer een geldig telefoonnummer in
Voer een e-mailadres in
Voeg een geldige cv toe (.doc, .docx, .pdf, .jpg, .jpeg, .png)
Please fill in a message.

Deze website is beveligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.

Invalid Input