Back to overview
Best (regio Eindhoven) Nederland

Wil jij jouw steentje bijdragen aan duurzaamheid en een schoner milieu? Dan klopt jouw (elektro) technisch hart vast sneller voor het plannen en implementeren van grootschalige projecten van snelladers voor elektrische bussen, in heel Europa!

 

Heliox ontwikkelt en levert een revolutionair product: snelladers voor elektrische bussen en vrachtwagens. Maar liever zeggen we: “we bouwen schone steden”. Hoe? Door het inzetten van jouw (elektro) technische kennis en kunde, intern maar ook bij klanten en op locatie. Je reist regelmatig (+/-25%) naar onze klanten, soms ver weg.

 

Dit ga je doen

Jij bent verantwoordelijk voor de technische voorbereiding en voor het plannen en realiseren van automotive projecten, vanaf het moment van verkoop tot en met het inbedrijfstellen van onze snellaadsystemen. Je werkt samen met een multidisciplinair team van inkopers, hardware en software engineers, field service engineers en externe partijen. Je ondersteunt de project managers, zodat de projecten just-in-time worden opgeleverd binnen het afgesproken budget. Je plant, budgetteert, bereidt werk voor, stuurt aan en rapporteert. Alle technische aspecten zijn geregeld.

Verder help je met vragen en meldingen rondom geplaatste installaties van snellaadstations met hoge vermogens (tot 1.000A/600kW). Je beantwoordt klantvragen en je verhelpt technische meldingen. 

 

Zo kan jouw dag er uit zien (want elke dag is anders)

09:00 @Heliox, Best:

Als technisch geweten van en aanspreekpunt voor de Project Managers staat je een dynamische dag te wachten. Voor een vraag vanuit het snellaaddepot in Zoetermeer ga je vandaag op site bezoek om de wensen/eisen van de klant te inventariseren. Je denkt mee over installatie-ontwerpen samen met de klant en andere stakeholders.

13:30 @Zoetermeer:

Samen met de klant kom je tot een concept over hoe de aangepaste installatie eruit zou moeten gaan zien; gaaf!

15:00 @Heliox, Best:

Terug op kantoor stem je de configuratie voor een ander project van een lader af, zodat de productie probleemloos ingezet kan worden. Later stel je telefonisch een klant gerust, door zijn technische vragen te beantwoorden.

18:00 @Thuis: 

Je pakt  je reistas vast in, want morgen vertrek je naar een klant in Heidelberg!

 

Dit zegt je collega Andreas over deze functie:

“Dit is een functie waarbinnen je zelf voor een deel de plussen en de minnen kunt schikken tot een voor jou perfect werkend geheel. Binnen de afdeling project management heb jij echt een sleutelpositie: iedereen, zowel intern als extern, moet bij jou aan kunnen kloppen voor technische vragen en uitdagingen.”

 

Dit bieden wij jou:

Een uitdagende positie waarbij je middenin de markt staat.

 • Wij groeien hard en er zijn volop doorgroeimogelijkheden voor professionals met ambities.
 • Energie uit heerlijke, bonengemalen koffie op kantoor!
 • Laptop en mobiele telefoon. Met vervoer komt het ook wel goed!
 • Wij kennen marktconforme salarissen en je wordt ingeschaald naar kennis en ervaring.
 • Secundair: winstdeling en persoonlijke bonus (beide prestatie afhankelijk), pensioenregeling, flexibele werktijden, 31 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, opleidingsmogelijkheden.
 • Op kantoor even wat (ont)spanning met een goed potje tafelvoetbal, of lekker samen tosti’s maken

Dit ben jij:

 

Jij bent onze wandelende technische encyclopedie! Je werkt graag breed en sturend en je neemt graag initiatief. Je bent erg flexibel en klantgericht. Je bent bereid om internationaal te reizen en je voelt je thuis in een dynamische, internationale omgeving. Je denkt in oplossingen in plaats van in problemen. Je werkt gestructureerd en kunt zaken documenteren.

En vooral: Je hebt passie voor het vak en je kan niet wachten om de wereld een stukje beter te maken!

 

Dit staat op je cv:

 • Minimaal een MBO4 opleiding (Elektronica of Elektrotechniek), aangevuld met >8 jr. praktijkervaring.    
 •  ------  óf 
 • Minimaal een HBO/WO opleiding (Elektronica of Elektrotechniek), aangevuld met >2 jr. praktijkervaring.
 • Relevante en recente werkervaring (bijvoorbeeld in de installatiebranche of energiemarkt).
 • Je spreekt vloeiend Engels en bij voorkeur ook Duits

N.B.: Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij bellen zelf als we derde partijen willen inschakelen.

 ---------------------------------------------------------

Krijg jij ook zoveel   energie  van deze job?  SOLLICITEER!

 

           Via de sollicitatiebutton

           Geen cv bij de hand? Zet er dan alleen je naam en telefoonnummer in 

           en dan bellen wij jou voor de rest van de gegevens. 

           Vragen? Bel gerust onze Corporate Recruiter Anne-Pauline Wessels     088-5016383

 

 

Ook Helioxer worden, maar toch liever een andere carrièrestap? Kijk dan vooral op onze carrièrepagina en volg ons op LinkedIn!    https://www.linkedin.com/company/heliox-b.v./

 ---------------------------------------------------------

 

Meer over Heliox:

Heliox is een bedrijf dat enorm groeit! Op dit moment werken er zo’n 90 mensen bij Heliox, maar we verwachten eind 2020 verdubbeld te zijn! Onze (snel)laad systemen zijn wereldwijd al in meer dan 20 landen geïnstalleerd. De afgelopen jaren hebben we 4x de prestigieuze FD Gazelle Award gewonnen voor snelst groeiende bedrijf in Nederland en daar zijn we trots op.

Door onze korte communicatielijnen en -processen realiseren we snelle doorlooptijden. Zo blijven we in staat om maatwerk te leveren in een kort tijdsbestek. We kennen nauwelijks hiërarchie: iedereen staat gelijk. Door de continue groei is de dynamiek groot, maar we houden altijd oog voor elkaar: we vertrouwen elkaar en kunnen altijd op elkaar terugvallen.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij bellen zelf als wij derde partijen zoeken.

.

keywords SAT | elektro | elektrisch | high-tech | lader | trafo | engineering | installatietechniek | laadinfrastructuur

 

Sollicitatieformulier

Vul de onderstaande gegevens in om te sollicteren op deze vacature.

 

Voer je naam in
Voer een geldig telefoonnummer in
Voer een e-mailadres in
Voeg een geldige cv toe (.doc, .docx, .pdf, .jpg, .jpeg, .png)
Please fill in a message.

Deze website is beveligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.

Invalid Input