Back to overview
Best Netherlands

In deze nieuwe rol ben jij het technisch geweten voor de afdeling Projectmanagement. Je gaat regelmatig (zelfstandig) naar de klant toe om vragen over toekomstige installaties van snellaadstations met hoge vermogens (tot 1.000A, tot 600kW) te beantwoorden en op te lossen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de (technische) voorbereiding van projecten.

 

Zo kan jouw dag er uit zien

Heliox Best, 09:00am: als technisch aanspreekpunt voor de Project Managers staat je een dynamische dag te wachten. Voor een vraag vanuit het snellaaddepot op Schiphol (100 elektrische bussen) ga je vandaag op site visit om de wensen/eisen van de klant te inventariseren. Samen met de klant kom je tot een concept hoe de aangepaste installatie eruit zou moeten gaan zien; gaaf! Terug op kantoor stem je voor een ander project de configuratie van een lader af, zodat de productie probleemloos door kan. Later stel je telefonisch een klant gerust, door zijn technische vragen te beantwoorden. Jíj bent het technisch geweten van Projectmanagement!

 

Dit ga je doen

Jij bent verantwoordelijk voor de technische voorbereiding en voor het plannen en realiseren van automotive projecten, vanaf het moment van verkoop tot en met het inbedrijfstellen van onze snellaadsystemen. Je werkt samen met een multidisciplinair team van inkopers, hardware en software eningeers, field service engineers en externe partijen. Je ondersteunt de project managers, zodat de projecten just-in-time worden opgeleverd binnen het afgesproken budget. Alle technische aspecten zijn geregeld.

Je basis is ons hoofdkantoor in Best, maar je zult ook zo’n 25% van je tijd op locatie bij klanten zijn. Je klanten bevinden zich over de hele wereld, dus reisbereidheid is een belangrijke eis in deze functie!

 

 Een greep uit jouw taken:

  • Bijdragen aan site visits, meedenken over installatie-ontwerpen samen met klant en andere stakeholders;
  • Oplossen van technische vraagstukken van de klant;
  • Initiëren en uitwerken van verbeteringen binnen de afdeling en mogelijk gehele organisatie;
  • Plannen, budgetteren, werkvoorbereiden, aansturen, rapporteren.  

Dit zegt je collega Andreas over deze functie:

“Dit is een nieuwe functie, waardoor je zelf nog voor een deel de plussen en de minnen kunt schikken tot een voor jou perfect werkend geheel. Binnen de afdeling project management heb jij echt een sleutelpositie: iedereen, zowel intern als extern, moet bij jou aan kunnen kloppen voor technische vragen en uitdagingen”.

Dit zijn wij

Heliox is een bedrijf dat enorm groeit! We ontwikkelen en leveren een revolutionair product: snelladers voor elektrische bussen. Maar we zeggen liever: we bouwen schone steden!

Door onze korte communicatielijnen en -processen realiseren we snelle doorlooptijden. Zo blijven we in staat om maatwerk te leveren in een kort tijdsbestek.

Onze charge systemen zijn al in meer dan 20 landen geïnstalleerd. De afgelopen jaren hebben we 3x de prestigieuze FD Gazelle Award gewonnen voor snelst groeiende bedrijven in Nederland en daar zijn we trots op.


Heliox: Charging your career!

 

Dit bieden wij

Een uitdagende positie waarbij je midden in de organisatie staat! Gezien onze enorme groei zijn er volop doorgroeimogelijkheden voor professionals met ambities.   

Wij kennen een marktconform salaris en een aantrekkelijk pakket met secundaire voorwaarden.

 

Dit neem je mee

Jij bent onze wandelende technische encyclopedie! Je werkt graag breed, initiërend en sturend bezig wil zijn. Je bent erg flexibel en klantgericht. Je voelt je thuis in een dynamische, internationale omgeving en denkt in oplossingen in plaats van in problemen.

 

Dit staat op je cv

  • Een opleiding (Elektronica of Elektrotechniek) op minimaal MBO-4 niveau met 8+ jaar praktijkervaring,        òf een opleiding (Elektronica of Elektrotechniek) op HBO/WO niveau met 2+ jaar praktijkervaring;
  • Relevante èn recente werkervaring bijvoorbeeld in de installatiebranche of energiemarkt;
  • Je spreekt vloeiend Engels en bijvoorkeur ook Duits;
  • Bereid om internationaal te reizen.

Solliciteren

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel maken we graag kennis met je! Solliciteren kan via de button. Dat gaat nog sneller dan onze snelladers: alleen je telefoonnummer is al voldoende, dan bellen wij jou voor de overige informatie!  

Heb je nog vragen? Bel dan met onze iRecruiter Irma van der Made: 06-2739 0051


Past deze vacature niet bij je huidige ambities, maar sta je wel open voor een carrièrestap binnen Heliox? Kijk dan vooral op onze carrièrepagina naar onze overige vacatures! 

 

Sollicitatieformulier

Vul de onderstaande gegevens in om te sollicteren op deze vacature.

 

Voer je naam in
Please fill in your phone number.
Voer een e-mailadres in
Please fill in a message.
Invalid Input