Back to overview
Best Netherlands

In deze rol lever jij een belangrijke bijdrage aan de ‘elektrische revolutie’: met onze snellaadsystemen voor elektrische bussen komen we weer wat dichter bij de doelstellingen in het klimaatakkoord!


Dit ga je doen


Voorbeeld van een klantproject:

Schiphol, de grootste electrische bus vloot ooit: 109 elektrische bussen (geladen door Heliox chargers) op 4 lokaties, 9 maanden, 13 MegaWatt laadvermogen, budgetverantwoording tot €10mln, 4 interne projectmedewerkers, vele externe stakeholders (bv gemeente, busmaatschappij, schiphol, externe onderaannemers), belangenverstrengeling, media-aandacht.

Jouw uitdaging: het hoofd koel houden!

 In deze functie ben je verantwoordelijk voor het managen van meerdere projecten naast elkaar, vanaf het moment van verkoop tot en met het inbedrijfstellen van de snellaadsystemen.  Naast klantprojecten (implementaties) manage je ook interne ontwikkelprojecten (innovaties).

Je basis is ons hoofdkantoor in Best, maar je zult ook ongeveer 25% van je tijd doorbrengen bij onze (inter)nationale klanten (wereldwijd/korte trips). Je bent dus ook ons visitekaartje!


Een greep uit jouw taken

  • Aansturen van een multidisciplinair team: hardware en software engineers, fieldservice engineers en externe partijen zoals leveranciers en installateurs;
  • Je bent (resource)planning- en budgetverantwoordelijk;
  • Maken van voortgangs- en eindrapportages;
  • Managen van risico’s en (commerciele) kansen binnen projecten;

Dit zegt je collega Andreas over deze functie:

“Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor diverse klant- en ontwikkelprojecten. Beide kennen hun eigen karakterisitiek en dynamiek maar er wordt altijd naar een ambitieus eindresultaat gewerkt. Hoe gaaf is het dan om een nieuw product te presenteren of de oplevering te doen van het grootste elektrische busdepot van Europa?!”


Dit zijn wij

Heliox is een bedrijf dat enorm groeit! We ontwikkelen en leveren een revolutionair product: snelladers voor elektrische bussen. Maar we zeggen liever: we bouwen schone steden!

Door onze korte communicatielijnen en -processen realiseren we snelle doorlooptijden. Zo blijven we in staat om maatwerk te leveren in een kort tijdsbestek.

Op dit moment werken er zo’n 60 mensen bij Heliox, maar we verwachten eind 2019 gegroeid te zijn naar 80. We zijn een platte organisatie: iedereen is gelijk. Door de continue groei is de werkdruk hoog, maar we houden altijd oog voor elkaar: we vertrouwen elkaar en kunnen altijd op elkaar terugvallen.

Onze charge systemen zijn al in meer dan 20 landen geïnstalleerd. De afgelopen jaren hebben we 3x de prestigieuze FD Gazelle Award gewonnen voor snelst groeiende bedrijven in Nederland en daar zijn we trots op.

Heliox: Charging your career!

 

Dit bieden wij

Een uitdagende positie waarbij je midden in de organisatie staat! Gezien onze enorme groei zijn er volop doorgroeimogelijkheden voor professionals met ambities.   

Wij kennen een marktconform salaris en een aantrekkelijk pakket met secundaire voorwaarden.

 

Dit neem je mee

Jij bent die ambitieuze en ervaren professional die graag zeer breed, initiërend en sturend bezig wil zijn. Je bent erg flexibel en klantgericht. Je voelt je thuis in een dynamische, internationale omgeving en denkt in oplossingen in plaats van in problemen.

 

Dit staat op je cv

  • Opleiding HBO/WO, bij voorkeur Elektronica of Elektrotechniek;
  • Minimaal 7 jaar relevante en recente werkervaring als projectmanager, bijvoorbeeld in de installatiebranche of energiemarkt;
  • Je spreekt vloeiend Engels en bijvoorkeur ook Duits;
  • Bereid om internationaal te reizen. 

Solliciteren

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel maken we graag kennis met je! Solliciteren kan via de button. Dat gaat nog sneller dan onze snelladers: alleen je telefoonnummer is al voldoende, dan bellen wij jou voor de overige informatie!  

Heb je nog vragen? Bel dan met onze iRecruiter Irma van der Made: 06-2739 0051


Past deze vacature niet bij je huidige ambities, maar sta je wel open voor een carrièrestap binnen Heliox? Kijk dan vooral op onze carrièrepagina naar onze overige vacatures!

 

 

Sollicitatieformulier

Vul de onderstaande gegevens in om te sollicteren op deze vacature.

 

Voer je naam in
Please fill in your phone number.
Voer een e-mailadres in
Please fill in a message.
Invalid Input