Back to overview
Best (Brainport regio bij Eindhoven) Nederland

Een stad die 57 dieselbussen vervangt voor volledig elektrische bussen; het plaatsen van een snellader bij een bushalte die de bus binnen 6 minuten meer dan 50% bijlaadt; helpen bij de eerste SprintCharge®-installatie op een metrostation; via deze rol kun je een onmiddellijke impact hebben op schonere lucht en op het verbeteren van het stadsleven!

Hoe? Door jouw project management expertise in te brengen en zo ons projectteam te ondersteunen om een succes te maken van ieder project rondom het plaatsen van onze revolutionaire snelladers voor elektische bussen, trucks en ander elektrische, grote vervoersoplossingen.

Wil je onze snelladers zien die 100 bussen op en om Schiphol bedienen? Bekijk deze korte film:


Wat ga je doen:

Jij bevindt je in het hart van het projectteam en, als de rechterhand van de teamleider van het projectteam, ben je continu op de hoogte van alles wat speelt in de verschillende klant- en ontwikkelprojecten en in welke fase elk project zich momenteel bevindt. Omdat je goed plant, organiseert en goed communiceert met alle belanghebbenden, bewaak je ook de voortgang en rapporteer je over planning, kwaliteit en kosten. En dat betekent dat je ook kunt signaleren, anticiperen en bijsturen. Jij weet het team de juiste weg te wijzen, en ook al gaat er wel eens iets mis, door jouw ondersteuning weten we altijd het gewenste einddoel te behalen!

Een selectie van je taken:

 • Maken van rapportages over KPI's (kwaliteit, planning, kosten) uit ERP (Navision).
 • Zorgen voor complete dossiers met de nodige documenten voor FAT's en SAT's.
 • Planning maken (Smartsheet), monitoren en pro-actief bijsturen.
 • Afwijkingen onmiddellijk rapporteren/escaleren.
 • Mijlpalen vieren.
 • Communiceren met alle lagen van de organisatie.

Jij bent:

Een projecten vrouw/man; je weet hoe projecten werken.

Jij bent een administratief wonder en heb je uitstekende sociale vaardigheden. Je weet dat, om elk tussenliggend doel succesvol te bereiken, communicatie de sleutel is en je communiceert op een zodanige manier dat er een gezamenlijk verantwoordelijkheidsgevoel ontstaat in de teams.

Je kunt grote hoeveelheden complexe informatie vertalen in eenvoudige, korte en begrijpelijke rapporten en actieplannen. Je kunt hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden, je weet wat nodig is op welk moment om onze doelen te bereiken en je houdt je hoofd koel terwijl je schakelt tussen tientallen kleine tot grote projecten. Je kunt creatieve oplossingen bedenken in tijden van nood en je bent: een goede luisteraar, klantgericht, nauwkeurig, bindend, energiek en je geeft adviezen die hout snijden.


Dit staat op je CV:

 • Een relevante, voltooide opleiding op MBO4 of hoger.
 • Aantoonbare professionele en intellectuele capaciteiten op hoger professioneel niveau.
 • 2+ jaar ervaring in een vergelijkbare rol, bij voorkeur binnen een technisch bedrijf.
 • Ervaring met Projectmanagement methodieken (bijvoorbeeld Prince2 / IPMA).
 • Uitstekend Nederlands en Engels in woord en geschrift.
 • Ervaring met ERP-systemen en planningstools en basiskennis van projectfinanciering.


Wij bieden:

Een veelzijdige baan aan de bron van onze nieuwste klant- en ontwikkelprojecten! Deel uitmaken van ons ruimdenkende, betrokken en gezellige, professionele projectteam (projectmanagers, sitemanagers, projectingenieurs, de teamleider en jij).

Bovendien bieden we:

 • de mogelijkheid parttime te werken (minimaal 32 uur, bij voorkeur verdeeld over 5 werkdagen);
 • een salaris tussen EUR 38.500, - en EUR 50.500, - bruto per jaar (o.b.v. 40 uur), inclusief 8% vakantietoeslag, e.e.a. afhankelijk van je ervaring en competenties;
 • een winstdelingsregeling en persoonlijke bonus (beide afhankelijk van onze resultaten en jouw impact), pensioenregeling, flexibele werktijden, 31 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, enz.;
 • een laptop en een mobiele telefoon;
 • groei en ontwikkeling via training/cursussen;
 • energie, met onze verse koffie (gemalen bonen),een selectie vers fruit en met een mini-wedstrijd tafelvoetbal tijdens je pauze.


N.B .: Werving- & selectiebureaus: wij werven onze mensen graag zelf. Mochten wij hulp nodig hebben, dan weten we jullie te vinden.

---------------------------------------------------------

Herken jij jezelf in deze vacature?               Druk dan op de sollicitatieknop 

en stuur ons, naast je cv (in het Nederlands of het Engels), een Engelstalige motivatie toe

Nog vragen? Bel onze Corporate Recruiter, Anne-Pauline Wessels, 088-5016383

Wil je ook een Helioxer worden, maar liever in een andere functie? Bekijk dan onze carrièrepagina en volg ons op LinkedIn!

----------------------------------------------------------

Meer over Heliox:

Heliox is een bedrijf dat snel groeit! Drie jaar geleden waren we met 30 mensen, nu zijn we met meer dan 100 Helioxers en in 2020 verwachten we nog meer te groeien! Onze (snel) laadsystemen zijn geïnstalleerd in meer dan 20 landen over de hele wereld. De afgelopen jaren hebben we 4 keer de prestigieuze FD Gazelle Award gewonnen voor het snelst groeiende bedrijf in Nederland. Ook hebben we in 2019 de VDV-prijs gewonnen voor de beste elektrische laadinfrastructuur en daar zijn we erg trots op.

Door onze korte communicatielijnen en -processen realiseren we snelle doorlooptijden. Zo blijven we in staat om maatwerk te leveren in een kort tijdsbestek. We kennen nauwelijks hiërarchie: iedereen staat gelijk. Door de continue groei is de dynamiek groot, maar we houden altijd oog voor elkaar: we vertrouwen elkaar en kunnen altijd op elkaar terugvallen.


 

Sollicitatieformulier

Vul de onderstaande gegevens in om te sollicteren op deze vacature.

 

Voer je naam in
Voer een geldig telefoonnummer in
Voer een e-mailadres in
Voeg een geldige cv toe (.doc, .docx, .pdf, .jpg, .jpeg, .png)
Please fill in a message.

Deze website is beveligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.

Invalid Input