Back to overview
Best Netherlands

Door jouw scherpe blik kunnen wij onze klanten nog betere en snellere service bieden en blijven we vooroplopen in de ‘elektrische revolutie’!  Jij gaat  het productie-en kwaliteitsverbeteringsprogramma van onze diverse (snellaad)systemen vorm geven. 

 

Dit ga je doen

In nauwe samenwerking met Supply Chain Management, engineering en onze leveranciers/producenten ga jij de verduurzaming van het wereldwijde openbaar vervoer (elektrische bussen) mogelijk maken.


Een greep uit jouw taken:

 • Organiseren van proces- en productaudits, zowel intern als extern;
 • Behandelen van klachten en tekortkomingen, gebruikmakend van o.a. het 8D proces; 
 • Opstellen en uitvoeren van verbeterprojecten op proces-of product niveau;
 • Verwerken van informatie in het kwaliteitsmanagementsysteem en in rapportages; 
 • Trainen van QA- en QC-medewerkers (o.a. bij toeleveranciers);
 • Assisterende rol in het team met engineers in vrijgave van systemen tbv certificering; 
 • Medeverantwoordelijk voor het opstellen van testprogramma’s voor productie;
 • Medeverantwoordelijk voor het opstellen van afnametesten bij kritische inkoopdelen.

Dit zegt je collega Jeroen over deze functie: “Dit is een nieuwe functie die je nog grotendeels zelf vorm kunt geven. In deze rol bereid jij Heliox voor op de volgende fase, waardoor onze groei zich internationaal voort kan zetten”.

Dit zijn wij

Heliox is een bedrijf dat enorm groeit! We ontwikkelen en leveren een revolutionair product: snelladers voor elektrische bussen. Maar we zeggen liever: we bouwen schone steden!

Door onze korte communicatielijnen en -processen realiseren we snelle doorlooptijden. Zo blijven we in staat om maatwerk te leveren in een kort tijdsbestek.

Op dit moment werken er zo’n 60 mensen bij Heliox, maar we verwachten eind 2019 gegroeid te zijn naar 80. We zijn een platte organisatie met korte lijnen waarin ieders bijdrage zeer wordt gewaardeerd. Door de continue groei is de werkdruk hoog, maar we houden altijd oog voor elkaar: we vertrouwen elkaar en kunnen altijd op elkaar terugvallen.

Onze charge systemen zijn al in meer dan 20 landen geïnstalleerd. De afgelopen jaren hebben we 5x de prestigieuze FD Gazelle Award gewonnen voor snelst groeiende bedrijven in Nederland en daar zijn we trots op.


Heliox: Charging your career!

 

Dit bieden wij

Een uitdagende positie waarbij je midden in de organisatie staat! Gezien onze enorme groei zijn er volop doorgroeimogelijkheden voor professionals met ambities. 

Wij kennen een marktconform salaris en een aantrekkelijk pakket met secundaire voorwaarden.

 

Dit neem jij mee

Jij wordt gedreven door technische uitdagingen en de wil om te leren. Je werkt professioneel en gestructureerd en voelt je thuis in een dynamische en internationale omgeving (veelal Engelstalig!). 

Dit staat er op je CV:

 • Afgeronde opleiding MTS of HTS, richting elektrotechniek en/of WTB, aangevuld met relevante opleidingen op kwaliteitsgebied;
 • Minimaal 3-5 jaarrelevante ervaring als kwaliteitsmedewerker /quality officer (bij voorkeur in een productie omgeving);
 • Ervaring met 8D-procedures;
 • Ervaring met het behandelen en vormgeven van verbeterprocessen met leveranciers;
 • Kennis van kwaliteitssystemen (zoals ISO9001-2015).

Solliciteren

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel maken we graag kennis met je! Solliciteren kan via de button, dat gaat nog sneller dan onze snelladers. Alleen je telefoonnummer is al voldoende, dan bellen wij jou voor de overige informatie!    Heb je nog vragen? Bel dan met onze iRecruiter Irma van der Made: 06-2739 0051 


Is dit niet jouw nieuwe uitdaging, maar sta je wel open voor een carrière bij Heliox? Wij zijn continu op zoek naar aanvulling voor al onze teams, dus kijk vooral op onze vacaturepagina

 

Sollicitatieformulier

Vul de onderstaande gegevens in om te sollicteren op deze vacature.

 

Voer je naam in
Voer een e-mailadres in
Please fill in your phone number.
Please fill in a message.
Spam gedetecteerd!