Back to overview
Best Nederland

Als het klimaatakkoord niet gehaald wordt, zal dat zeker niet aan jou liggen: jij bedenkt en ontwikkelt namelijk de slimste en innovatiefste softwaretoepassingen (embedded/integrated) voor onze wereldwijde snellaadstations voor onder andere elektrische bussen.

 

Dit ga je doen

In de explosief groeiende groep Automotive ontwikkelen en leveren wij wereldwijd snellaadsystemen voor onder andere elektrische bussen. De groep ontwerpt de laadsystemen en levert deze projectmatig op.

Intern kennen wij geen specifiek uitgeschreven functies: iedereen doet waar hij goed in is en wat hij leuk vindt. Toch proberen we hier globaal een beeld te schetsen bij de posities (minimaal 5) die wij graag ingevuld zien.

 

Jij bent verantwoordelijk voor het uitdenken van toepassingen voor onze laders en aanvullende klantwensen op het gebied van software integratie en/of embedded software. Tevens zul je een rol krijgen in het (preventieve) verbeteren en controleren van onze producten.

Voor maatwerk oplossingen zul je regelmatig bij onze (internationale) klanten te vinden zijn voor inbedrijfstellingen (5 tot 10% reizen).

 

Een greep uit jouw taken:

  • Bouwen, ontwikkelen en inbedrijfstellen (ook op locatie) van (nieuwe) producten, waarbij er technisch op meerdere vlakken een beroep op je zal worden gedaan: elektrisch, mechanisch, software;
  • Het verzorgen van documentatie voor overdracht naar productie en installatie partners;
  • Het maken van meetopstellingen, (unit)testen en uiteindelijk vrijgave met instanties.

 

Dit zegt je collega Jelle over deze functie:

“Op onze software afdeling doe je wat het beste bij jou past: waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Je functie is dus niet 100% beschreven.  We werken met de allernieuwste technieken en wat jij bedenkt en maakt zie je heel snel terug in de markt: onze doorlooptijden zijn erg kort. Leuke bijkomstigheid: je krijgt echt de kans de wereld een stukje schoner te maken!”

Dit zijn wij

Heliox is een bedrijf dat enorm groeit! We ontwikkelen en leveren een revolutionair product: snelladers voor elektrische bussen. Maar we zeggen liever: we bouwen schone steden!

Door onze korte communicatielijnen en -processen realiseren we snelle doorlooptijden. Zo blijven we in staat om maatwerk te leveren in een kort tijdsbestek.

Onze charge systemen zijn al in meer dan 20 landen geïnstalleerd. De afgelopen jaren hebben we 3x de prestigieuze FD Gazelle Award gewonnen voor snelst groeiende bedrijven in Nederland en daar zijn we trots op.

Heliox: Charging your career!

 

Dit bieden wij

Een uitdagende positie waarbij je midden in de organisatie staat! Gezien onze enorme groei zijn er volop doorgroeimogelijkheden voor professionals met ambities.   

Wij kennen een marktconform salaris en een aantrekkelijk pakket met secundaire voorwaarden.

 

Dit neem jij mee

Wij zoeken minimaal 5 Software Engineers (embedded/integrated) en zoals gezegd zijn de rollen en niveaus niet volledig vastgelegd. Achtergronden kunnen dus variëren. Globaal gaan wij hier van uit:

 

Je bent een ambitieuze en door kwaliteit gedreven professional die echt met de klant/markt meedenkt (en communiceert!) en met ideeën en initiatieven komt. In je enthousiasme ben je altijd bereid om een stapje extra te zetten. Je voelt je thuis in een dynamische internationale omgeving.

 

Dit staat er op je CV:

  • Opleiding MBO-4, HBO of WO, richting Computer Science, Embedded Software,  Elektrotechniek (Power electronics), Automation software;
  • Affiniteit met vermogenselektronica en/of diagnose tools en/of testapparatuur;
  • Je herkent jezelf in meerdere componenten (afhankelijk van je focus) van ons techpack: C/C++, Embedded Linux, ARM-Platformen, Scrum, GIT, CD, TDD, Codesis, Ethernet, CAN, NEN3140, NEN1010.

 N.B.: Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij bellen zelf als we derde partijen willen inschakelen.

Solliciteren

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel maken we graag kennis met je! Solliciteren kan via de button. Dat gaat nog sneller dan onze snelladers: alleen je telefoonnummer is al voldoende, dan bellen wij jou voor de overige informatie!  

Heb je nog vragen? Bel dan met onze Recruiter Anne-Pauline Wessels: 088-5016383.


Is dit niet jouw nieuwe uitdaging, maar sta je wel open voor een carrière bij Heliox? Wij zijn continu op zoek naar aanvulling voor al onze teams, dus kijk vooral op onze vacaturepagina

 

 

Sollicitatieformulier

Vul de onderstaande gegevens in om te sollicteren op deze vacature.

 

Voer je naam in
Voer een geldig telefoonnummer in
Voer een e-mailadres in
Voeg een geldige cv toe (.doc, .docx, .pdf, .jpg, .jpeg, .png)
Please fill in a message.

Deze website is beveligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.

Invalid Input