Back to overview
Anne-Pauline Wessels

Anne-Pauline Wessels

Corporate Recruiter

Questions?

Are you interested in this vacancy? Please contact Anne-Pauline to find out more!
Best (Brainport regio bij Eindhoven) Nederland

Een stad die 57 dieselbussen vervangt voor volledig elektrische bussen; het plaatsen van een snellader bij een bushalte die de bus binnen 5 minuten al voor de helft bijlaadt; de eerste SprintCharge®-installatie op een metrostation; via deze rol kun je een onmiddellijke impact hebben op schonere lucht en op het verbeteren van het stadsleven!

Hoe? Door je projectmanagement expertise in te brengen en door ons projectteam te leiden naar succesvol afgeronde projecten rondom het plaatsen van onze revolutionaire snelladers voor elektrische bussen, trucks en ander elektrische, grote vervoersoplossingen.

Wil je onze snelladers zien die 100 bussen op en om Schiphol bedienen? Bekijk deze korte film:


Wat ga je doen:

COACHEN en MANAGEN

Je leidt, coacht en inspireert een team van 12-15 medewerkers in verschillende technische functies (projectingenieurs, sitemanagers en projectmanagers).

Je bent eindverantwoordelijk voor de coördinatie en planning van de workload, die wordt gedefinieerd bij elke start van een project in het projectplan. Je zorgt ervoor dat we de gewenste resultaten leveren en je borgt de kwaliteit van de gewenste output in correlatie met de KPI's.

Je bent het escalatie pad voor het team en je voert de nodige HR-gerelateerde taken uit.


STRATEGIE

Samen met de Director Technical Operations stellen jullie een strategie op voor de afdeling Projecten. Je levert continu een bijdrage aan deze strategie door marktbehoeften te vertalen in projectkansen, door de gerealiseerde doelstellingen van de afdeling te evalueren en tijdig bij te sturen als dat nodig is. Je maakt resource gerelateerde selecties en technische beslissingen die nodig zijn om de doelstellingen van de afdeling / projecten te bereiken.


RELATIEBEHEER

Om een uitstekende samenwerking te garanderen, sta je in contact ​​met de implementatiemanagers van onze belangrijkste accounts. Daarnaast neem jij de meer complexe taken voor je rekening die uit het projectbeheer voortkomen. Uiteraard faciliteer en borg je regelmatig overleg en coördinatiemomenten met andere afdelingen binnen Heliox, zodat dat de werkzaamheden en processen zo soepel mogelijk verlopen.


RAPPORTEREN en VERBETEREN

Vanuit de strategie zijn interne en externe KPI's gedefinieerd en het behalen hiervan is je ultieme doel. Je rapporteert regelmatig over deze KPI's en je adviseert over procesverbeteringen. Je wordt hierbij gevoed door de Projectmedewerker, die de helicopterview houdt op alle projectfasen en rapportages aanlevert.

Je rapporteert aan de Director Technical Operations.

Wie je bent: jij ...

 • bezit leiderschapsvaardigheden, je bent een teamspeler, hebt mensen kennis en je weet hoe je een goede teamgeest kunt creëren;
 • hebt ervaring met project management in een matrixstructuur;
 • hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, je bent klantgericht en je weet het hoofd koel te houden, ook als het moeilijk wordt;
 • bent bereid om net dat stapje extra te doen om de verwachtingen van de klant te overtreffen;
 • kunt het grotere geheel overzien, bent analytisch, resultaatgericht en je bent financieel bewust;
 • bent zelfverzekerd, gedreven en kwaliteitsgericht;
 • kunt uitstekend schakelen met managers en MT-leden;
 • communiceert gemakkelijk in het Nederlands en in het Engels - mondeling en schriftelijk. Duits is een pré.

Maar bovenal kun je niet wachten om bij Heliox te komen werken, omdat je de drive voelt om bij te dragen aan een duurzame wereld!


Dit staat op je CV:

 • HBO/WO opleiding in een relevante richting, liefst aangevuld met een MSc of een MBA;
 • 5+ jaar ervaring als teamleider in een middelgrote tot grote organisatie.
 • 2+ jaar ervaring met SCRUM en/of agile werken

Pré's zijn:

 • enige kennis van elektrotechniek (bijv. elektrische installaties);
 • 3+ jaar ervaring in een bedrijf in Industrial Engineering of Electrical Engineering;


We bieden jou:

 • een uitdagende, leidende rol binnen een dynamische, internationale scale-up organisatie;
 • een salaris tussen EUR 50.000, - en 70.000, - bruto per jaar (o.b.v. 40 uur), inclusief 8% vakantietoeslag, e.e.a. afhankelijk van je ervaring en competenties;
 • een winstdelingsregeling en persoonlijke bonus (beide afhankelijk van onze resultaten en jouw impact), pensioenregeling, flexibele werktijden, 31 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, enz .;
 • een laptop en een mobiele telefoon;
 • groei en ontwikkeling via training/cursussen;


N.B.: De gezondheid van onze collega’s én sollicitanten is in onze internationale organisatie topprioriteit. In verband met Corona zullen daarom voorlopig alle 1e en 2e sollicitatiegesprekken online gevoerd worden. Daarna zal pas een persoonlijke kennismaking plaats vinden. Dit kan betekenen dat procedures enige vertraging oplopen, maar dat maakt ons niet minder enthousiast om je sollicitatie te ontvangen!


N.B .: Werving- & selectiebureaus: wij werven onze mensen graag zelf. Mochten we jullie nodig hebben, dan weten we jullie te vinden.


----------------------------------------------------------

Herken jij jezelf in deze vacature?              Druk dan op de sollicitatieknop 

en stuur ons, naast je cv (in het Nederlands of het Engels), een Engelstalige motivatie toe.

Nog vragen? Bel onze Corporate Recruiter, Anne-Pauline Wessels, 088-5016383.

Wil je ook een Helioxer worden, maar liever in een andere functie? Bekijk dan onze carrièrepagina en volg ons op LinkedIn!

----------------------------------------------------------

Meer over Heliox:

Heliox is een bedrijf dat snel groeit! Drie jaar geleden waren we met 30 mensen, nu zijn we met meer dan 100 Helioxers en in 2020 verwachten we nog meer te groeien! Onze (snel) laadsystemen zijn geïnstalleerd in meer dan 20 landen over de hele wereld. De afgelopen jaren hebben we 4 keer de prestigieuze FD Gazelle Award gewonnen voor het snelst groeiende bedrijf in Nederland. Ook hebben we in 2019 de VDV-prijs gewonnen voor de beste elektrische laadinfrastructuur en daar zijn we erg trots op.

Door onze korte communicatielijnen en -processen realiseren we snelle doorlooptijden. Zo blijven we in staat om maatwerk te leveren in een kort tijdsbestek. We kennen nauwelijks hiërarchie: iedereen staat gelijk. Door de continue groei is de dynamiek groot, maar we houden altijd oog voor elkaar: we vertrouwen elkaar en kunnen altijd op elkaar terugvallen.


Anne-Pauline Wessels

Anne-Pauline Wessels

Corporate Recruiter

Questions?

Are you interested in this vacancy? Please contact Anne-Pauline to find out more!

 

Sollicitatieformulier

Vul de onderstaande gegevens in om te sollicteren op deze vacature.

 

Voer je naam in
Voer een geldig telefoonnummer in
Voer een e-mailadres in
Voeg een geldige cv toe (.doc, .docx, .pdf, .jpg, .jpeg, .png)
Please fill in your motivation

Deze website is beveligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.

Invalid Input

Spontaneous application – Let’s charge your career!

Are you excited about what we do and would you love to take part in our passion for clean energy? Is there no matching vacancy at the moment? Or are you looking for an internship? Then please send in your curriculum vitae and your motivation for choosing for Heliox! Let us know what type(s) of position/internship you are looking for in your motivation.

Application form (also for internship)

Please fill in your name
Provide your phone number
Provide your email adress
Provide applicable CV (.doc, .docx, .pdf, .jpg, .jpeg, .png)
Please fill in your motivation

This website is secured by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply to this.

Invalid Input